OM OSS

Rabatt Center.se Hemsidan för dig som tycker om att fynda!


Spara pengar när du handlar på internet!

Alla människor gillar att handla och framförallt när de kan göra en bra deal med förmånliga rabatter. Vår hemsida riktar sig till dig som brukar handla på internet och vill spara lite pengar när du handlar. Om du handlar på internet så upptäcker du att de flesta större varumärken idag har en ruta där du kan fylla i en rabattkod eller en kampanjkod som ger dig ett förmånligare pris. Tänk om du fyllde i denna ruta varje gång vad mycket pengar du skulle få över till annat. Vi på Rabatt Center gör det enklare för dig att spara pengar när du köper produkter eller tjänster på nätet.


Våra kunder uppskattar bra erbjudanden
På Rabatt Center hittar du alltid bra och aktuella rabattkoder och kampanjer ifrån många av Sveriges stora och populäraste webbutiker. Genom att samla alla rabatter och kampanjer under ett tak så blir det mindre jobbigt och krävande att bli en smart internetkonsument. Detta kan vara rabattkoder som ger dig möjlighet att ge dina nära och kära en lite dyrare julklapp eller en finare present på födelsedagen eller själv unna dig något extra och spara pengar på samma gång. Gillar du att göra fynd när du handlar då är Rabatt Center en hemsida som kommer vara till stor nytta för dig.


Erbjudanden uppdateras ständigt

Vår målsättning på Rabattcenter är att vi ska samla de bästa erbjudanden och låta er besökare ta del av de senaste erbjudandena ifrån flera kända varumärken. Allt för att du som besökare ska kunna ha koll på vilka erbjudanden som är aktuella just nu på nätet. 

Vi på Rabatt Center försöker se till att alla rabattkoder, reor, kampanjer och andra erbjudanden som vi tipsar om är aktuella samt korrekta. Dock är dessa erbjudanden något som ska ses som tips om förmåner på vissa varor och tjänster. Om ett erbjudande skulle ha gått ut i datum eller att det på annat sätt är felaktigt så beklagar vi detta, men vi på Rabatt Center kan inte hållas ansvariga för de erbjudanden, rabatter eller kampanjer som utgått eller på annat sätt inte varit korrekta. Om du upptäcker ett erbjudande som inte stämmer kontakta oss gärna så vi kan återgärda detta så fort som möjligt på info@rabattcenter.se .


Titta in hos oss innan du handlar

Besök alltid Rabbat Center innan du ska köpa en vara eller tjänst du kan spara stora summor genom att använda rabattkoder och kampanjkoder. Bli en smartare shoppare redan idag!
Vi på Rabatt Center önskar dig varmt välkommen till vår sida!

CDON
Hotels.com
nelly.com
Ellos
LensWay

© 2018 Rabattcenter